Вибираємо блендер для кухні

Змішати інгредієнти для пирога, приготувати смачний коктейль, а може полезнейший смузі або домашній майонез? Для цих цілей Вам знадобиться блендер. Можна, звичайно, обійтися і без нього, але чи варто? Адже зекономлений час можна витратити на догляд за собою, на ігри з дитиною, на «обнімашки» з коханим.
Види блендера
Якщо ці доводи наштовхнули вас на придбання цього приладу, то потрібно звернути увагу на те, що блендери бувають трьох видів:
-
занурювальний;
-
стаціонарний;
-
комбінований.
Занурювальний блендер вибирайте, якщо будете працювати з фаршем, насінням, горіхами, сухофруктами, зеленню. Такі продукти налипають на чашу і погано подрібнюються. Уявіть, що ви заважаєте пластилін, зручно? Тільки робота насадкою під потрібним кутом допоможе досягти очікуваного результату. А суп-пюре? Як гарячу суміш вилити у пластикову чашу? Тут теж добре послужить цей вид блендера.
Стаціонарний годиться для приготування рідких і напіврідких сумішей. Улюблені коктейлі, соуси, заправки для салатів, смузі, тісто для млинців і заливних пирогів, домашні соуси і майонези, плюс до всього збивання білків і подрібнення льоду. Такий блендер збирається в суцільний механізм, і надійно закріплюється на поверхні. Його можна залишати без нагляду, і залишатися впевненим в тому, що він видасть правильний результат.
Комбінований вид блендера самий універсальний. Само собою зрозуміло, що він виконує функції двох попередніх. Так, що якщо кухня ваше улюблене місце, то цей гаджет для Вас! Єдиним мінусом такого приладу є габаритність і ціна. У ціновій політиці цей вид перевищує вартість своїх побратимів.
НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ
-
Потужність ═ швидкість – чим потужніший прилад, тим швидше він буде працювати. Наявність кількох швидкісних режимів дозволяють підібрати потрібний для подрібнення різних продуктів.
-
Вибирайте потрібний об'єм чаші для змішування. Враховуйте на скільки людина і що саме будете готувати. 1.5 – 2 л − це оптимальний об'єм для сім'ї з трьох-чотирьох чоловік.
-
Види насадок і матеріал з якого вони виготовлені. Найкращим матеріалом є нержавіюча сталь. Елементи виготовлені з цього сплаву мають довгий термін експлуатації, що не може не радувати.
Якщо говорити про види насадок, то вони бувають:
→ конусоподібна з нерівними краями – попереджає розбризкування, але погано змішує;
→ насадка з нерівними (хвилястими) краями – добре змішує інгредієнти, але можливо розбризкування приготовленої маси;
→ вінчик для збивання яєць, крему, соусу;
→ ніж для колки льоду.
Вибираючи собі блендер потрібно поставити собі такі питання:
♦ які страви ви готуєте найчастіше?
♦ скільки людей у вашій родині?
♦ на який бюджет розраховуєте?
Придбати блендер за вигідною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Доставку здійснюємо в будь-яку точку України. Приходьте, ми чекаємо на саме Вас! І пам'ятайте, Ви наш улюблений клієнт!